Nyheter och artiklar

Studiebesök på agriKomps anläggningar

Studiebesök på agriKomps anläggningar

Välkommen till hösten inspirationsträffar som Jordbruksverket anordnar. Ni har möjlighet att anmäla er till 100kW anläggningen i Drömminge (Värnamo kommun, mjölkproduktion) och/eller 265kW anläggning på Mycklinge Lantbruk (Västerås kommun, grisuppfödning).

Drömminge: 2024-10-24

Mycklinge: 2024-10-25

Förutom att anläggningarna visas upp, kommer experter på plats att prata om gödsel, biogödsel, klimatklivet, gödselgasstödet mm. Ett väldigt bra tillfälle att

  • Nätverka med passionerade lantbrukare: Träffa biogasproducenter och andra som delar din entusiasm och drivkraft. Bygg nya kontakter och stärk ditt nätverk.
  • Dela och lär av varandra: Få nya perspektiv genom att lyssna på andras erfarenheter. Tillsammans kan man hitta innovativa lösningar och inspirera varandra.
  • Få ny energi och motivation: Låt dig inspireras av lantbrukare som brinner för sina verksamheter. Gå hem med nya idéer.
  • Skapa möjligheter: Genom att delta aktivt kan du få input till ditt biogasprojekt som du kanske har eller kommer att söka bidrag till. OBS i november öppnar Klimatklivet igen!
  • Se en agriKomp anläggning i drift: lyssna på våra kunders erfarenhet och argument att välja marknadens bästa biogasanläggning. Produktion, känsla, erfarenhet, fördelar med tysk biogasteknik mm.
  • Prata med representanter från Circular Energy: vi är på plats och besvarar gärna era frågor och funderingar kring biogas, substrat, flexibel elproduktion, mm.

Kontakta oss om ni har frågor. Kan ni inte vara med en av dessa dagar, så går det att boka platsbesök när det passar er.

Mer information och anmälan på Jordbruksverkets hemsida.

 

agriKomp winter

Publicerat: 18 september, 2024