Nyheter och artiklar

Besök CESAB på Lantbruket i Centrum monter N:13

Besök CESAB på Lantbruket i Centrum monter N:13

Våren har äntligen anlänt och med den löftet om varmare väder och spännande evenemang. Vi är glada att kunna meddela att säsongen för mässor har börjat och vi har några fantastiska mässor på gång till dig!

Först ut är Lantbruket i Centrum, en helt ny lantbruksmässa som lovar att bli ett evenemang att minnas. Den äger rum i vackra Lidköping, vid Vätterns södra strand. Det här är ett utmärkt tillfälle för dig att lära dig mer om de senaste trenderna och teknikerna inom jordbruksindustrin, och vi på CESAB är glada över att vara en del av det.

Vårt team kommer att finnas på plats, redo att svara på alla frågor du kan ha och ge dig de senaste nyheterna och informationen om den biogasteknik vi erbjuder på den svenska marknaden. Du hittar oss i monter N:13, som ligger i området ”Framtidens lantbruk”.

Vi tror att denna mässa kommer att vara ett utmärkt tillfälle för dig att få värdefull kunskap och insikt i branschen, och vi skulle gärna se att du besöker oss. Så kom ner, säg hej och låt oss prata biogas!

Glöm inte att besöka vår webbplats för mer information före evenemanget.

Vi ser fram emot att träffa dig där.

Publicerat: 19 april, 2024