Nyheter och artiklar

Circular Energy har fått en ny medarbetare!

Circular Energy har fått en ny medarbetare!

Circular Energy har fått en ny medarbetare! Vi hälsar Joakim Granberg välkommen till oss!

”Det här känns riktigt roligt och spännande! Biogas är med sin flexibilitet ett viktigt steg i vår omställning till en fossilfri framtid och potentialen är enorm.”

Joakim har auktorisation för elinstallation och lång erfarenhet av el, elektronik och energi. Hos Circular Energy kommer han främst att jobba med projektledning, teknikutveckling och anpassning av produkter till den svenska marknaden.

”Jag har arbetat mycket med föreskrifter och standarder inom el och jag hoppas kunna bidra med att fler energismarta system kan anpassas och anslutas till det svenska elnätet. Kraftvärme från biogas kommer att bli ett viktigt komplement till all icke planerbar el som produceras med sol och vind.”

Nu senast kommer Joakim från solcellsbranschen där han har varit Teknisk Chef på Solar Supply AB och Operativ Chef på EMG Energimontagegruppen AB. Innan dess har han bland annat arbetat med elektronikkonstruktion, styrsystem samt utveckling av fjärrvärmesystem.

Vi hälsar Joakim varmt välkommen i teamet och tror stenhård på att hans expertis kommer att lyfta vår verksamhet till nästa nivå.

Joakim nås enklast på 0721872528 eller via joakim.granberg@cesweden.se

Publicerat: 5 maj, 2022